Menu

Játékszabályzat

Lindt Valentin-napi nyereményjáték – Részvételi játékszabályzat

1. Szervező és Lebonyolító:

Szponzor és a nyeremény felajánlója: Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o., Reg. szám.: 27928951, regisztrált székhely: Karolinská 650/1, Prága 8, irányítószám 186 00, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba, Section C, File 127165

Szervező és Lebonyolító: ITID s.r.o., regisztrál székhely: Kpt. Stránský 981/19, Prága 19800, IČO: 25658115, bejegyezve a Prágai Városi Bíróság által vezetett kereskedelmi nyilvántartásba, Section C, File 58773

2. A Játék időtartama

A nyereményjáték 2020.02.06. és 2020.02.19. között érvényes, bármely magyarországi üzletben és online áruházban, bármely Lindor termék megvásárlásával.

3. A nyereményjáték részvételi feltételei, a jelentkezés menete

A nyereményjátékban résztvevő nyugta bemutatásának módja: Fotó a nyugtáról

A vásárlásoknak és a regisztrációknak is a játék ideje alatt kell megtörténniük, azok beérkezési időpontjának meghatározásául a játék szerverére történő beérkezési időpont az irányadó.

1. A Játékban részt vevő termékek:

A játék a  https://www.lindt-nyeremenyjatek.hu/ oldalon érhető el, itt lehet a játékra jelentkezni/regisztrálni.

A regisztrációhoz/nevezéshez szükséges: Teljes név, e-mail cím, telefonszám, a vásárlást igazoló nyugta (fotó), a játékszabályzat elfogadása és a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás (GDPR)

A nevezés/jelentkezés feltétele: 1 (egy) db Lindor termék megvásárlása 1 (egy) db nyugtán a nyereményjáték ideje alatt.

Egy e-mail címről maximum 5 db jelentkezést tudunk elfogadni. (1 (egy), vagy több Lindor termék/jelentkezés)

A vásárlást igazoló nyugtát minden résztvevőnek a nyereményjáték végéig kell megőriznie.

Egy nyugtáról leadandó több jelentkezés esetén hivatkozzon a játék honlapján található linkre: „Több csokoládém van egy nyugtán”. Egy blokkon megvásárolt, több a játékban részvevő termék megvásárlása maximum 15 nyerési esélyt jelent a sorsoláson.

A regisztráció egy e-mail címre vonatkozik, amelyről legfeljebb 5 (öt) jelentkezés indítható. Kérjük esetleges ellenőrzés céljából őrizze meg az eredeti nyugtát!

A jelentkező a nyereményjáték ideje alatt köteles az összes vásárlást igazoló dokumentumot megtartani (a jelentkezéshez használt nyugta). A dokumentumok bemutatását a szervező a játék eredményhirdetése után is kérni fogja a nyertesektől.

A jelentkezéshez használt nyugtáról készült képen egyértelműen látszódnia kell a termék/termékek (legalább 1 (egy) db Lindor termék) megnevezésének, különben a jelentkezés érvénytelen.

A jelentkező köteles megőrizni a jelentkezéséhez használt összes, vásárlást igazoló nyugtát. Ha a jelentkező nem tudja bemutatni a nyugtát/nyugtákat a Szervező/lebonyolítónak, akkor nem tesz eleget a nyereményjáték-szabályzatnak, így ennek értelmében kizárjuk a játékból.

Ha az elektronikus nyugta nem mutatja a termék nevét, akkor a vásárlást kézzel írott nyugtával kell igazolni a jelentkezéshez. Az eladótól kapott, kézzel írt nyugtához az eredeti, elektronikus nyugtát is csatolni kell, amely igazolja legalább 1 (egy) db Lindor termék vásárlását. A nyugtán a bolt hivatalos pecsétjének is meg kell jelennie.

Ezek a követelmények a jelentkezéshez szükséges dokumentumok bármely egyéb hiányzó adatára is vonatkoznak, amelyeket a játékszabályzat megkövetel.

A játék során a játékosok kérdéseiket a weboldalon tudják feltenni.

4. Nyeremény

A nyereményjátékban 1 (egy) db fődíjat sorsolunk ki:

2 éjszakára és 2 fő részére szóló ajándékutalvány a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa*****superior szállodában, félpanziós ellátással

A nyeremény részletei:

 • A voucher 2020. december 23-ig lesz érvényes ünnepnapok kivételével, foglaltság függvényében.
 • CSOMAG TARTALMA:
 • 2 éjszaka szállás – kétágyas elegáns, egyedileg berendezett szobában
 • Gazdag választékú, egészséges büféreggeli és vacsora az elegáns „Onyx” étteremben
 • SPIRIT Üdvözlőital
 • Pezsgő bekészítés
 • Gyümölcstál, bonbon
 • Masszázs 2 fő részére (30′)
 • Az „Oázis" wellness- és fürdőrészleg korlátlan használata (kb. 10.000 m2, 22 medence): belső és külső élmény- és termálmedence, belső és külső gyermekmedence, sodrófolyosó, óriás pezsgőfürdő, belső és külső termál pezsgőfürdő, Kneipp taposómedence, uszoda (25m x 12m)
 • Szauna sziget: gőzkamra, rózsa szauna, bio szauna, illatkamra, finn szauna, infra szauna, lakónium, jégkamra, stollen szauna, külső és belső pihenő, külső jacuzzi, trópusi zuhany.
 • Fitneszterem használata, részvétel a szálloda napi sportprogramjain
 • Korlátlan részvétel a szálloda napi sportprogramjain
 • Fürdőköpeny, Kozmetikai bekészítés, Papucs, Strandtáska, LCD TV, Wifi, Szobaszéf

5. A nyeremény átadása, a nyertes kiválasztása

Nyereményben csak az a jelentkező részesülhet, aki eleget tett a nyereményjáték minden követelményének. A nyertest véletlenszerűen sorsoljuk ki az összes, szabályos, a játékszabályzatnak eleget tevő, a nyereményjáték előre meghatározott időtartama alatt érkező jelentkezés/regisztráció közül.

A fődíj nyertes kiválasztása véletlenszerűen, minden érvényes jelentkezőből történik, akik a nyereményjáték teljes időtartama alatt regisztráltak.

A nyertes kiválasztása/meghatározása egy zárt sorsoláson, sorsoló program használatával történik egy, az érvényes jelentkezőkből álló adatbázisból. A sorsolás alkalmával 3 db tartaléknyertes is kisorsolásra kerül akik a kisorsolás sorrendjében léphetnek az eredetileg kisorsolt nyertes helyébe annak érvénytelensége esetén.

A nyertest véletlenszerűen sorsoljuk és sorsolás után, 3 munkanapon belül e-mailben értesítjük majd. Erre az e-mailre 7 napon belül kell visszajeleznie az eredeti nyugta bemutatásával együtt. Ha ennek nem tesznek eleget, a nyereményt egy második, szintén véletlenszerűen sorsolt jelentkezőre ruházzuk át. 

A nyertes legkésőbb 3 munkanapon belül értesítést kap a regisztráció során megadott, kapcsolattartó e-mail címére. A nyertes nevét a www.lindt-nyeremenyjatek.hu weboldalon és a Lindt Facebook oldalán (https://www.facebook.com/LindtHungary/) is közzétesszük.

A nyertessel a Szervező/lebonyolító veszi majd fel a kapcsolatot, tájékoztatja a további, határidős teendőkről, és felkéri, hogy küldje el levelezési címét, valamint, hogy küldje el a vásárlást igazoló, eredeti nyugtát is.

Ha a nyertes az értesítéstől számított 5 (öt) napon belül sem adja meg levelezési címét, és/vagy nem mutatja be a nyugtát, vagy, ha nem lehet kapcsolatba lépni a nyertessel, a nyeremény automatikusan visszaszáll a Szponzorhoz.

A nyereményt fizikai/nyomtatott voucher formában kapja majd meg a nyertes postai úton.

6. A Szponzor és Szervező felelősségi köre

A Játékban való részvétellel a résztvevő tudomásul veszi, hogy a Játékkal összefüggésben alkalmazott technikai infrastruktúra (pl. honlap, Facebook, Instagram fiókok) tartalma, teljesítménye, üzenet- és adatátviteli-, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szponzoron és a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver-számítógépek teljesítménye.

A Szponzor és a Szervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizár. A Szponzor és a Szervező fenntartja a Játék szabályai és mechanizmusa megváltoztatásának jogát. A Szponzor és a Szervező kizárja felelősségét a Játékkal kapcsolatos bármilyen kommunikációs anyagban esetlegesen előforduló nyomdai hibáért. A Szponzor és a Szervező jogosult kizárni Játékból azt a játékost, aki a játékban tisztességtelen módon, a jelen szabályzatban foglalt feltételek és előírások megkerülésével próbál részt venni.

Amennyiben a Játék során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, Szponzor és a Szervező fenntartja a jogot, hogy a játékot szüneteltesse, vagy törölje. A Szponzor és a Szervező nem vállal felelősséget a téves adatközlésből, elmaradásából, valamint a jelentkezéskor/regisztrációkor érkező válaszok hiányos adattartamából eredő problémákért.

A Szervező és a Szponzor a nyereménycsomag hiányosságáért, sérülésért nem vállal felelősséget.

A Szponzor és a Szervező/Lebonyolító munkatársai és rokonai, valamint bármely más, a nyereményjáték lebonyolításában érdekelt fél számára tilos a játékban való részvétel.

A Szervezőnek jogában áll bármikor visszavonni, törölni a nyereményjátékot.

7. Adózási rendelkezések

A nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre át nem váltható. A nyeremények adóvonzatának megtérítése a Lindt & Sprüngli CEE s.r.o.-t terheli.

8. Adatkezelés, adatvédelem

A játékban való részvétellel a résztvevő elfogadja a nyereményjáték összes szabályát és feltételét.

Részletes adatvédelmi szabályzatunk a nyereményjátékkal kapcsolatban az alábbi linken megtalálható:

https://www.lindt-nyeremenyjatek.hu/gdpr/

A játékkal kapcsolatos kérdéseit, észrevételeit az alábbi linkre kattintva küldheti el nekünk:

https://www.lindt-nyeremenyjatek.hu/kapcsolat/

 

©2019 Lindt & Sprüngli (CEE) s.r.o.

Top
Menu